Microsoft prishöjer

Viktig uppdatering från Microsoft gällande prishöjningar för molntjänster.

Från april 2023 ändrade Microsoft upplägget kring sina molntjänster. De två största förändringarna var att licenser framöver skulle köpas obundnda, eller bundna. Samt rätten att valutajustera priserna två gånger per år. Bakgrunden till valutajusteringen är att licenspriset i USD ska överensstämma varje enskilda lands lokala valuta. 

Från och med 1 februari 2024 kommer det att ske en 10% prishöjning för samtliga Microsoft-partners i landet. Denna justering är en del av Microsofts globala strategi för att anpassa priserna till en enhetlig växelkurs kopplad till den amerikanska dollarn.

Huvudmålet är att erbjuda er enhetliga priser över olika regioner, vilket återspeglar växelkursen för lokala valutor gentemot den amerikanska dollarn (USD). Denna strategi möjliggör en kontinuerlig leverans av högkvalitativa molntjänster och innovationer till er.

Vi uppskattar dig som kund och ditt förtroende. Tack för att du väljer att samarbeta med oss och Microsoft. Skulle det uppstå några funderingar är du välkommen att kontakta oss på sales@ucsit.se

microsoft prishöjer
Hur kan vi hjälpa er?

Kom i kontakt

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret eller gå till vår kontaktsida där all info finns.

Senaste nyheter

Andra nyheter och inlägg

telefoni
Nyheter

Vi erbjuder nu även telefonilösningar

Stärkt samarbete med TelloPrint Vi erbjuder nu även telefonilösningar Vi ser ett efterfrågat behov från våra kunder att få stöd inom såväl IT som telefonilösningar.

Läs mer
andreas ahlstedt
Nyheter

Välkommen Andreas Ahlstedt!

Ny VD för UCS IT Norrköping. Vi välkomnar Andreas Ahlstedt till vårt team och rollen som VD för UCS IT Solutions Norrköping. Med sin erfarenhet

Läs mer