Jobba hos oss

Kvinna som skrattar - Jobba hos oss

Att jobba hos oss

UCS IT Solutions är ett företag som växer, därför är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss inom IT och verksamhetsutveckling.

Hos oss hittar du en arbetsplats som bygger på lika delar respekt för dig som individ och som trygghet i teamet. De som trivs allra bäst hos oss är människor som förenar en stark lust att ta sig an utmaningar med att söka balans i livet. Det handlar inte om det ena eller det andra, utan om både och.

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Linköping

 • Affärsutvecklare
Har du ett brinnande intresse för IT och gillar att lösa kunders problem? Vill du ingå i ett team i tillväxtfas där du får stora möjligheter att vidareutveckla rollen, avdelningen och kundernas IT-miljö? Om detta stämmer in på dig så ska du skicka in din ansökan direkt!

Information om tjänsten

UCS IT Solutions söker en Technical Account Manager. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos UCS IT Solutions. Som affärsutvecklare på UCS IT Solutions erbjuds du en varierande, kreativ och utvecklande roll. Ditt tjänsteutbud omfattar olika lösningar för applikationer och integrationslösningar – från idé till förvaltning.

Du kommer ha ett nära sammarbete tillsammans med utvecklingsteam som har en bred kompetens inom många olika system, och har exempelvis byggt systemintegrationer i välkända affärssystem som Visma och Fortnox, men har också byggt applikationer mot stora företag som Postnord.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

 

Arbetsuppgifter

• Du kommer vara kundens kontaktpunkt när det gäller systemutvecklingsfrågor, avseende både webb & integrationsfrågor.

• Du ska kunna proaktivt utvärdera kundens behov och föreslå förbättringsområden till kund, samt redovisa den möjliga vinsten av att genomföra lösningen. Samt etablera nya kunder.

• Kunderna vet oftast vad de behöver och du förväntas kunna koordinera rätt information till utvecklingsteamet som bistår med estimat för projektet.

 

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av att arbete med mål och budget. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med IT-försäljning till ett större värde. Har du tidigare jobbat med mjukvaruutveckling med fokus på kundnytta är det självklart en stor fördel för rollen alternativt ser vi att du har ett starkt tekniskt intresse.

Det är meriterande om du har systemerfarenhet inom CRM-system, Officepaketet JIRA, Topdesk, Trello eller liknande projekthanteringsverktyg.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som affärsutvecklare. Du har förmågan att samla in information och identifiera resurser för att lösa uppgifter på bästa sätt. Vidare är du resultatinriktad och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat även när det uppstår hinder på vägen. Du är självgående och tar ansvar för att uppgiften drivs mot målets riktning och levereras i tid till slutkund.

START: Omgående, eller när kan du?
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic

Till ansökan

 • Systemutvecklare

Vill du ta steget inom systemutveckling till en ledande roll? Vill du komma till ett sammanhang där du kommer utveckla din affärsförståelse, ditt ledarskap och ditt tekniska kunnande? Vad är det som kittlar dig till att ta nästa steg? Berätta gärna för oss!

Hos oss på UCS IT Solutions får du möjlighet att utvecklas på både ett professionellt och personligt plan. Du kommer bli en del av vårt utvecklingsteam med bred kompetens inom många olika system. Utvecklingsteamet har byggt systemintegrationer i välkända affärssystem som Visma och Fortnox, men har också byggt applikationer mot stora företag.  

2021 har varit ett år av expansion för oss och vi söker nu efter någon som vill vara en del av vår tillväxtresa. 

 

Vi söker dig som

För att vi ska kunna växa vill vi hitta dig som idag några års erfarenhet av systemutveckling och har tidigare erfarenhet som konsult. Du har arbetat i Back end, inom .NET/C# eller Java eller Front end och vill nu ta nästa steg, jobba närmare kunden och skapa lösningar som förändrar framtiden. Du vill ha en ledande roll, utveckla ditt affärsområde, coacha och utvecklas. Vi vill möta dig i detta och lägga grunden för att vi tillsammans ska bli ännu bättre.

 

Arbetsuppgifter

• Du kommer vara kundens kontaktpunkt när det gäller systemutvecklingsfrågor, avseende både webb & integrationsfrågor.

• Du ska kunna proaktivt utvärdera kundens behov och föreslå förbättringsområden till kund, samt redovisa den möjliga vinsten av att genomföra lösningen. Samt etablera nya kunder.

• Kunderna vet oftast vad de behöver och du förväntas kunna koordinera rätt information till utvecklingsteamet som bistår med estimat för projektet.

Har vi fångat ditt intresse? Vare sig du vill ta nästa steg nu eller skapa kontakt för en första dialog så vill vi gärna höra från dig! Kontakta gärna alberto.necovski@ucsit.se om du har några frågor, annars ser vi fram emot att ta emot ditt CV. 

START: Omgående, eller när kan du?
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Alberto Necovski 

Norrköping

 • IT – Tekniker

Har du ett genuint IT intresse samtidigt som du drivs av att jobba med service?  Att jobba som supporttekniker för kunds räkning kan då bli ditt nästa steg i karriären.

Som medarbetare hos IT Solutions hittar du en arbetsplats som bygger på lika delar respekt för dig som individ och som trygghet i teamet. Den vi söker har en stark lust att ta sig an utmaningar och gillar att hitta lösningar. Ett brinnande intresse för felsök samt att kunna se kopplingar mellan problem och orsak är en förutsättning för det här jobbet. Du är serviceminded och har ett genuint intresse för att lösa kundens problem på bästa sätt utifrån företagets efterfrågan.

UCS IT Solutions är ett företag som växer och därmed söker vi dig med ett starkt intresse för det tekniska och som drivs av att den härliga känslan i att ha gjort skillnad för någon när du går hem för dagen.

 

Vi söker dig som

Du bör vara serviceinriktad och driftig med god prioriteringsförmåga. I rollen som supporttekniker passar din lyhördhet in och din öppenhet för att dela kunskap och erfarenheter. Du är social och tillför god stämning i gruppen och du gillar att jobba både självständigt och i grupp.

 

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten har du löpande uppdrag hos flera av våra kunder. Ditt huvudsakliga uppdrag är att på ett pedagogiskt vis supportera kund i deras frågeställningar samt på ett lösningsorienterat sätt hjälpa dem att lösa IT-relaterade utmaningar/problem. Några av de tekniska områden som du bör ha minst 3 års erfarenhet av är:
 • Ärendehanteringssystem
 • Windows 7/10
 • Citrix
 • Exchange
 • Active Directory
 • Fjärrstyrning
 • Nätverk, VPN, mobilt bredband
 • Skrivare och skrivarhantering
 • Hårdvarurelaterade frågor
 • AZURE/AWS

Erfarenhet av ITIL är meriterande. Körkort B är ett krav. (Tillgång till bil finns)

START: Omgående, eller när kan du?
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrköping
URVAL: Sker löpande
LÖN: Enligt överenskommelse 
SPRÅK: Svenska

TILL ANSÖKAN

Vill du jobba hos oss? Gör en spontanansökan!

Vill du jobba med oss? Här kan du ladda upp ditt CV och göra en spontanansökan.