Jobba hos oss

Att jobba hos oss

UCS IT Solutions är ett företag som växer. Därför är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill jobba hos oss inom IT och verksamhetsutveckling.

Hos oss hittar du en arbetsplats som bygger på lika delar respekt för dig som individ och som trygghet i teamet. De som trivs allra bäst hos oss är människor som förenar en stark lust att ta sig an utmaningar med att söka balans i livet. Det handlar inte om det ena eller det andra, utan om både och.

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Linköping

 • Fullstackutvecklare

Är du intresserad av att vara en del av ett innovationsrikt företag där du får vara med och påverka din vardag?

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet inom något eller flera av dessa programmeringsspråk och ramverk:

 • JavaScript/Vue.js
 • PHP/Laravel
 • C#/.NET


Samt en relevant högskole-/universitetsutbildning inom området. Svenska och engelska är krav då du kommer att arbeta nära kunder. Med mål för att förverkliga kundernas idéer till en färdig produkt.

Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos. Vi söker dig som är:

 • Flexibel och som kan anpassar sig efter nya situationer
 • Ser möjligheter i förändringar
 • Initiativtagande och noggrann i ditt sätt att arbeta för att säkerställa deadlines
 • Kan hålla struktur i projekten
 • Har god kommunikationsförmåga
 • Ansvarstagande


Arbetsuppgifter

I rollen som fullstackutvecklare hos oss arbetar du brett med olika typer av projekt av varierande storlek. Du kommer att få vara med i hela utvecklingsprocessen och det är därför av stor vikt att du lyssnar in och skapar en förståelse för kundernas behov.

Vi arbetar enligt scrum. Du kommer få vara med i ett team som idag består av fyra till fem duktiga kollegor. Under perioder finns det möjlighet att få arbeta som en dedikerad resurs i externa uppdrag.

Vilka är vi?

Vi är ett nyskapat bolag i UCS-koncernen som står inför en spännande resa med kraftig tillväxt. Likt övriga bolag i vår koncern är det viktigt för oss att skapa en trygg och välmående arbetsplats. Här vi månar om våra kollegor och dess utveckling.

Vi är övertygade om att kultur och värderingar kommer vara en stor del av vår framgång. Därav är vi måna om att hitta rätt individer till vårt team. Våra kollegor ska känna att de har kontroll över sin vardag och det skall vara självklarhet att ställa upp för varandra.
 
Vi tror på att tryggheten kommer genom korta beslutsvägar, flexibilitet och stor tillgänglighet till varandra.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ned.

Norrköping

 • Senior Account Manager

Gillar du att bygga långsiktiga relationer med kunder, har erfarenhet av B2B-försäljning och drivs av att vara konsultativ för att hitta de bästa lösningarna för kund?

Har du dessutom ett intresse av teknik och digitalisering? Då har du hamnat helt rätt! Vi söker just nu en Senior account manager till oss på UCS IT Solutions. Vi lovar en arbetsplats där vi stöttar varandra för att nå resultat som ett team, stor variation i det dagliga arbetet och naturligtvis branschens trevligaste kollegor!  

Vi erbjuder

 • En tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt växande bolag där vi har korta beslutsvägar och har ett stort fokus på individens utveckling. 
 • Möjligheten att få arbeta med en bred produktportfölj där vi ligger i framkant i vår bransch.  
 • En arbetsplats med fantastisk stämning där vi bryr oss om varandra och är måna om vår trivsel och välbefinnande.   
 • Ett generöst förmånspaket med god pensionsplan samt möjlighet till bonus.  

Arbetsuppgifter

I din roll som Senior account manager driver du din försäljningsprocess, från det första samtalet med kund till implementering och uppföljning av samarbetet. Du ingår i företagets säljorganisation och rapporterar till säljchef. I nära samarbete med övrigt team bidrar du till kundvård och säljstrategi för bolaget. Du ansvarar för din säljbudget.  
 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående. 6 månaders provanställning tillämpas. Huvudsaklig placeringsort är Norrköping.   

Kvalifikationer

 • 3-5 års erfarenhet av B2B-försäljning och vana av CRM-system.  
 • Körkort B 
 • Det är meriterande om du har utbildning inom försäljning alternativt inom teknik/IT   

Som person beskriver du dig som anpassningsbar och konsultativ med hög social förmåga. Du utstrålar en prestigelöshet samt kliver in med en ödmjuk inställning. Du bidrar självklart med ett intressant nätverk som du har byggt upp. Vana vid att arbeta med stort eget ansvar och trivs med att arbeta i team är en självklarhet. Du gillar att nätverka, bygga relationer och att hålla i kundmöten. För att lyckas i rollen ser vi att du är intresserad av att lära, växa och tycka det är roligt med nya utmaningar. Du kan obehindrat uttrycka dig i både tal och skrift i svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Om oss

Medarbetare hos oss drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Vårt digitala och proaktiva arbetssätt möjliggör att vi är nära våra kunder i deras utveckling. Vi består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby. 
 
Vi är övertygade om att vår kultur och värderingar bidrar till stark tillväxt. Därför är vi måna om att hitta rätt individer till vårt team. Våra team består av positiva medarbetare och mycket god sammanhållning. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och privatliv. 
 
På UCS IT Solutions verkar vi efter värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang.  
 

Vi ingår i koncernen UCS Group AB. Vårt ledningssystem är FR2000. Ledningssystemet är ISO-liknande, och kraven i standarden hjälper oss att hitta systematiska och verkningsfulla lösningar.  

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Huvudsaklig placeringsort Norrköping men bearbetning Östergötland med omnejd
URVAL: Sker löpande
SPRÅK: Svenska

TILL ANSÖKAN

 • IT – Tekniker

Har du ett genuint IT intresse samtidigt som du drivs av att jobba med service?  Att jobba som supporttekniker för kunds räkning kan då bli ditt nästa steg i karriären.

Som medarbetare hos IT Solutions hittar du en arbetsplats som bygger på lika delar respekt för dig som individ och som trygghet i teamet. Den vi söker har en stark lust att ta sig an utmaningar och gillar att hitta lösningar. Ett brinnande intresse för felsök samt att kunna se kopplingar mellan problem och orsak är en förutsättning för det här jobbet. Du är serviceminded och har ett genuint intresse för att lösa kundens problem på bästa sätt utifrån företagets efterfrågan.

UCS IT Solutions är ett företag som växer och därmed söker vi dig med ett starkt intresse för det tekniska och som drivs av att den härliga känslan i att ha gjort skillnad för någon när du går hem för dagen.

 

Vi söker dig som

Du bör vara serviceinriktad och driftig med god prioriteringsförmåga. I rollen som supporttekniker passar din lyhördhet in och din öppenhet för att dela kunskap och erfarenheter. Du är social och tillför god stämning i gruppen och du gillar att jobba både självständigt och i grupp.

 

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten har du löpande uppdrag hos flera av våra kunder. Ditt huvudsakliga uppdrag är att på ett pedagogiskt vis supportera kund i deras frågeställningar samt på ett lösningsorienterat sätt hjälpa dem att lösa IT-relaterade utmaningar/problem. Några av de tekniska områden som du bör ha minst 3 års erfarenhet av är:
 • Ärendehanteringssystem
 • Windows 7/10
 • Citrix
 • Exchange
 • Active Directory
 • Fjärrstyrning
 • Nätverk, VPN, mobilt bredband
 • Skrivare och skrivarhantering
 • Hårdvarurelaterade frågor
 • AZURE/AWS

Erfarenhet av ITIL är meriterande. Körkort B är ett krav. (Tillgång till bil finns)

START: Omgående, eller när kan du?
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrköping
URVAL: Sker löpande
LÖN: Enligt överenskommelse 
SPRÅK: Svenska

TILL ANSÖKAN

Vill du jobba hos oss? Gör en spontanansökan!

Vill du jobba med oss? Här kan du ladda upp ditt CV och göra en spontanansökan.