Microsoft prishöjer

Viktig uppdatering från Microsoft gällande prishöjningar för molntjänster.

Från april 2023 ändrade Microsoft upplägget kring sina molntjänster. De två största förändringarna var att licenser framöver skulle köpas obundnda, eller bundna. Samt rätten att valutajustera priserna två gånger per år. Bakgrunden till valutajusteringen är att licenspriset i USD ska överensstämma varje enskilda lands lokala valuta. 

Från och med 1 februari 2024 kommer det att ske en 10% prishöjning för samtliga Microsoft-partners i landet. Denna justering är en del av Microsofts globala strategi för att anpassa priserna till en enhetlig växelkurs kopplad till den amerikanska dollarn.

Huvudmålet är att erbjuda er enhetliga priser över olika regioner, vilket återspeglar växelkursen för lokala valutor gentemot den amerikanska dollarn (USD). Denna strategi möjliggör en kontinuerlig leverans av högkvalitativa molntjänster och innovationer till er.

Vi uppskattar dig som kund och ditt förtroende. Tack för att du väljer att samarbeta med oss och Microsoft. Skulle det uppstå några funderingar är du välkommen att kontakta oss på sales@ucsit.se

microsoft prishöjer
Hur kan vi hjälpa er?

Kom i kontakt

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret eller gå till vår kontaktsida där all info finns.

Senaste nyheter

Andra nyheter och inlägg

Praktikant
Blogg

Säg hej till David!

David IT-student Säg hej till vår praktikant David! Jag heter David Liljeblad och är 20 år gammal. På gymnasiet pluggade jag på det tekniska programmet

Läs mer