Vår expertis

Tjänster

Tjänster

Våra tjänster

Vi hanterar allt från det avancerade utvecklingsprojektet och systemintegrationen till det som gör att vardagen på din arbetsplats fungerar: drift och produkter. Här ser du ett urval av de tjänster och lösningar vi erbjuder.

 

Utveckling

Våra systemutvecklare tar fram skräddarsydda lösningar som kan bygga på egen utveckling eller smartare användande befintliga system. Det kan handla om allt från att ta fram affärskritiska system till att bygga din alldeles egna mobilapp.

Läs mer

Konsult

Många av oss på UCS IT Solutions jobbar i projekt ute hos våra kunder. Vi tar egna uppdrag och kompletterar andra konsultbolag i större projekt. Typiska uppdrag handlar om systemintegrationer eller implementering. Vi erbjuder även konsulter som är diplomerade inom informationssäkerhet och dataskydd.

Läs mer

Produkter

Vi kan ge dig råd och leverera all hård- och mjukvara du behöver. Från kompletta nätverk och serverlösningar till arbetsstationer. Upphandlat, installerat, finansierat och klart. 

Läs mer

Drift

Många av våra kunder outsourcar driften av sin IT till oss. Vi tar gärna ett helhetsansvar för allt från nätverk och lagring till säkerhet och distansarbete – och ser till att du får en lösning som gör att du kan känna dig trygg.

Vi kan bland annat erbjuda:

  • Arbetsplats som tjänst
  • Nätverk som tjänst
  • Server som tjänst