Stärkt samarbete med TelloPrint

Vi erbjuder nu även telefonilösningar

Vi ser ett efterfrågat behov från våra kunder att få stöd inom såväl IT som telefonilösningar. Vårt stärkta partnerskap med Telloprint möjliggör att vi på UCS IT Solutions nu tar ytterligare ett steg i vår målsättning att vara en helhetspartner som förenklar vardagen för företag.

Med vår telefonilösning får verksamheten en samlad funktion för inkommande samtal. Genom moln- och mobilväxeln kan du underlätta arbetet för företagets medarbetare. Här finns funktioner för att koppla samtal, ta del av samtalshistorik, se kollegors tillgänglighet med mera. Lösningen är operatörsoberoende, byggs tillsammans med dig som kund (av utvecklingsteam i Sverige) och är skalbar för att passa din unika verksamhet. Personlig kontakt och support ingår. 

Vill du se över företagets befintliga telefonilösning eller få hjälp med en ny växel?

Vi träffar dig gärna för att lyssna till dina behov så att vi därefter kan ge dig våra bästa rekommendationer. 

Välkommen att kontakta Christian Hagenbach, försäljningschef UCS IT Solutions. Tel: 0735-01 73 14  mail: christian.hagenbach@ucsit.se

Telloprint är Sveriges största leverantör av Epsonskrivare och delar UCS IT Solutions målsättning att underlätta vardagen för företagare. Förutom print (skrivare, storformatsskrivare och support) stöttar de företag med sin telefonilösning.

Hur kan vi hjälpa er?

Kom i kontakt med oss

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.

Senaste nyheter

Andra nyheter och inlägg

Norrköping

Välkommen Andreas Ahlstedt!

Ny VD för UCS IT Norrköping. Vi välkomnar Andreas Ahlstedt till vårt team och rollen som VD för UCS IT Solutions Norrköping. Med sin erfarenhet

Läs mer