Konsulter

Saknar du någon kompetens?

Om du behöver en skicklig IT-konsult för ett projekt kan vi hjälpa dig. Våra konsulter är experter inom allt från drift, support och nätverk till apputveckling, systemintegrationer och implementering. Vi erbjuder även rollen som projektledare inom IT samt konsulter diplomerade inom informationssäkerhet och dataskydd. Ofta tar vi egna uppdrag och ibland kompletterar vi andra konsultbolag i större projekt. Många av oss jobbar i projekt på plats ute hos våra kunder, men vi tar oss även an uppdrag på distans.

 Vårt fokus ligger inte bara på den tekniska kompetensen. Vi lägger även stor vikt vid att anta varje uppdrag med engagemang och lyhördhet, så att du och dina anställda ska få exakt det stöd ni behöver. 

DRIFT

Drift, support & nätverk

SYSTEM

Webb/apputveckling & integrationer

SÄKERHET

Informationssäkerhet, dataskydd & GDPR
UCS IT Solutions tjänster konsulter

Komplettera med spetskompetens

Behöver du en konsult?

UCS IT Solutions konsulter kan hjälpa dig om du vill genomföra ett arbete men saknar kompetens

Våra konsulter har lång erfarenhet av IT och är lyhörda problemlösare. Som helhetsleverantör inom IT värderar vi våra kunder och möjligheten att få del av flera tjänstesektorer. Våra konsulter med spetskompetens inom IT stöttar i både offentlig och privat sektor. Vi sätter stolthet i att erbjuda lösningsfokuserad och erfaren IT-kompetens för långa eller korta uppdrag. 

Att anlita konsultkompetens från oss på UCS IT Solutions har många fördelar. Det ger dig bland annat möjlighet till:

  • Avtal istället för rekrytering
  • Uppdaterad spetskompetens istället för traditionell lösning med arbetsgivaransvar
  • Kompetenshöjning för befintlig styrka i verksamheten i komplement till traditionell utbildning utanför verksamheten
Kontakt

Hur kan vi hjälpa er?

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.