Om oss

Vi finns i Linköping, Norrköping och Vimmerby

Besök våra kontor

Din IT partner

Om oss

Vi är en helhetsleverantör av IT och gör det avancerade enkelt, alltid efter kundens behov.

UCS IT Solutions är sedan 2015 ett dotterbolag till United Computer Systems in Scandinavia AB (UCS). UCS startade sin verksamhet 1993 som hårdvarubyggare och har utvecklats till att kunna erbjuda produkter och tjänster inom flera affärsområden såsom Industriell IT, IT Produkter och tjänster.

Om vårt arbete för hållbarhet - Projektet the ocean cleanup plockar upp plast ur havet med blå båt

Tillsammans tar vi ansvar

Som en del i UCS IT Solutions hållbarhetsarbete skänker vi som företag, våra anställda och våra kunder månatligen ett gemensamt bidrag till projektet The Ocean Cleanup

Insamlade bidrag går oavkortat till projektet. Vi är oberoende av och inte sponsrad av The Ocean Cleanup. Detta är en av aktionerna vi gör för att ta vårt ansvar och aktivt bidra till en bättre miljö. Istället för kundgåvor skänkte vi under december 2020 och juni 2021 ett bidrag till projektet.

0 kr
Hittills insamlat

Om oss

Affärsidé
Avancerad enkelhet!
Vi stöttar där behov uppstår, för att optimera produkter/ tjänster efter funktion och behov.

Mål

Vårt primära mål är att vara en igenkänd helhetsleverantör av IT i hela sydöstra Sverige, med hög kompetens & konkurrenskraftiga priser.

Vision

Vår vision är att vara den självklara IT- partnern i valet av helhetsleverantör.

Hållbarhet

Vårt hållbarhetstänk handlar om att bidra till en bättre miljö och balans för alla. Vårt hållbarhetsarbete handlar om allt från recycling av produkter till att skänka en summa varje månad till The Ocean Cleanup.

Certifikat

ITIL beskriver hur IT-resurser bör organiseras för att leverera affärsnytta, dokumentera processer, funktioner och roller inom hanteringen av IT-tjänster.
Kontakt

Hur kan vi hjälpa er? Vill du veta mer om oss?

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.