Om oss

Vi finns i Linköping, Norrköping och Vimmerby

Besök våra kontor

Avancerad enkelhet med människan i centrum

Om UCS IT Solutions

Vi är en helhetsleverantör av IT och gör det avancerade enkelt, alltid efter kundens behov.

Vi ingår i koncernen UCS Group AB och är företaget som sätter människan i centrum. Vi är måna om att följa rekommendationer och lagkrav för verksamheten och för våra medarbetare. Vårt ledningssystem är FR2000. Ledningssystemet är ISO-liknande, och kraven i standarden hjälper oss att hitta systematiska och verkningsfulla lösningar.

Vår verksamhetspolicy

Om oss

Affärsidé
Avancerad enkelhet!
Vi stöttar där behov uppstår, för att optimera produkter/ tjänster efter funktion och behov.

Hållbarhet

Vårt hållbarhetstänk handlar om att bidra till en bättre miljö och balans för alla. Vårt hållbarhetsarbete handlar om allt från recycling av produkter till att skänka en summa varje månad till The Ocean Cleanup.

Certifikat

ITIL beskriver hur IT-resurser bör organiseras för att leverera affärsnytta, dokumentera processer, funktioner och roller inom hanteringen av IT-tjänster.
Om vårt arbete för hållbarhet - Projektet the ocean cleanup plockar upp plast ur havet med blå båt

Tillsammans tar vi ansvar

Som en del i UCS IT Solutions hållbarhetsarbete skänker vi som företag, våra anställda och våra kunder månatligen ett gemensamt bidrag till projektet The Ocean Cleanup

Insamlade bidrag går oavkortat till projektet. Vi är oberoende av och inte sponsrad av The Ocean Cleanup. Detta är en av aktionerna vi gör för att ta vårt ansvar och aktivt bidra till en bättre miljö. 

Hittills insamlat
kr

Vision

Vår vision är att vara den självklara IT- partnern i valet av helhetsleverantör.

Mål

Vårt primära mål är att vara en igenkänd helhetsleverantör av IT i hela sydöstra Sverige, med hög kompetens & konkurrenskraftiga priser.
Kontakt

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.