Partnerskap TelloPrint

Nu erbjuder vi även printlösningar

UCS IT Solutions ingår partnerskap med TelloPrint

Vi utökar vårt erbjudande och ingår partnerskap med TelloPrint i vår strävan att bli en helomfattande IT-partner. 

TelloPrint är Sveriges största leverantör av Epsonskrivare och delar UCS IT Solutions målsättning att underlätta och förenkla vardagen för företagare. Genom ett förenklat koncept kring print kan kunder förvänta sig ansvar, tillgänglighet och support. 

Vårt partnerskap med TelloPrint möjliggör att UCS IT Solutions nu även kan erbjuda printlösningar (skrivare, storformatsskrivare och support). Tjänster där vi ser stor efterfrågan hos våra kunder och företag runtom i landet.

Så säger Philip Riccono, VD TelloPrint om samarbetet:

Vi har höga förväntningar på samarbetet och är övertygade om att UCS delar samma vision vad gäller kundnöjdhet, långsiktighet och ”rätt man på rätt plats”. TelloPrint kan inte IT. Då ska vi inte heller envisas med att axla detta inhouse. Det är bättre att en stabil leverantör, med goda vitsord på marknaden, håller i dessa trådar. Precis som vi på TelloPrint stöttar UCS inom printlösningar. Allt för att våra framtida gemensamma kunder ska få bästa möjliga kundupplevelse – ”En kundupplevelse i världsklass”.

Har du frågor eller utmaningar kring skrivare i ditt företag? Vi på UCS IT Solutions hjälper dig.

Välkommen att kontakta Christian Hagenbach, försäljningschef UCS IT Solutions. 
0735-01 73 14   christian.hagenbach@ucsit.se

TelloPrint - UCS IT Solutions

Christian Hagenbach, Försäljningschef UCS IT Solutions 

Philip Riccono, VD TelloPrint

Hur kan vi hjälpa er?

Kom i kontakt med oss

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.

Senaste nyheter

Andra nyheter och inlägg

UCS IT Solutions tjänsteområde Drift och infrastruktur
Blogg

Tekniktrender

Dagens tekniktrender och vad de har för betydelse för dig. Molnserver Tekniktrenden molnserver innebär att dina data och applikationer lagras och körs på servrar som

Läs mer
skärmtid
Blogg

Skärmtid och digitalt välmående

Hur mycket skärmtid har du? Jag sliter upp mobilen från det vita skrivbordet. 6 h skärmtid? Bortförklaringar i huvudet och oförstående hur så mycket tid

Läs mer