Vi har förvärvat Valvea

UCS IT & Valvea = sant

Vi är otroligt stolta och glada över att få presentera en spännande nyhet: Vi har fått tillökning! 

Vi har förvärvat det Västerviksbaserade bolaget Valvea. Detta strategiska förvärv stärker vår geografiska närvaro och breddar vårt tjänsteerbjudande, vilket skapar mervärde för både nya och befintliga kunder.

Strategisk expansion och unik serverhall

Genom att integrera Valvea får vi en starkare position i södra Sverige och kan erbjuda ett bredare spektrum av tjänster. Detta inkluderar avancerade IT-lösningar och säkerhetstjänster som är kritiska för dagens affärsmiljö.

Förvärvet inkluderar en serverhall i form av ett egenägt bergrum, klassad för att motstå atombomber och EMP-attacker, vilket är ett krav från vissa av våra kunder. Denna unika tillgång stärker vår kapacitet att leverera pålitliga och säkra IT-tjänster.

Medarbetare och Kontor i Västervik

Verksamheten och medarbetarna kommer att finnas kvar i Västervik, vilket innebär att UCS IT Solutions nu har ett kontor även där. Vi ser fram emot att integrera Valveas team och välkomna dem till UCS IT Solutions och därigenom till våra härliga UCS-familj inom UCS Group.

Valvea

Valvea har hittills fokuserat på säkerhet, dokumentation och underhåll av befintliga system, både internt och hos kund.

Framtidsvision

Detta förvärv är en del av vår långsiktiga strategi att expandera och stärka vårt erbjudande. Vi är övertygade om att denna integration kommer att skapa betydande synergieffekter och bidra till vår fortsatta tillväxt.

Den här imponerande infrastrukturen, tillsammans med vårt utökade serviceutbud och tillkomsten av nya, spännande kollegor, markerar starten på en mycket lovande framtid.

förvärv av valvea

Alberto, Niklas och Andreas

För mer information, vänligen kontakta:

Alberto Necovski, VD UCS IT Solutions 070 – 510 79 91
Alberto.Necovski@ucsit.se

Niklas Andersson, VD Valvea 0490 – 81 90 83
Niklas.Andersson@valvea.se

Hur kan vi hjälpa er?

Kom i kontakt

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.

Senaste nyheter

Andra nyheter och inlägg

copilot
Nyheter

Microsoft Copilot talar svenska

Copilot pratar svenska! Språkstuderande AI-assistenten Copilot Microsoft 365 meddelar att deras Copilot nu finns tillgänglig på ytterligare 16 språk, bland annat svenska. Vad är Copilot?

Läs mer
förvärv av valvea
Nyheter

Förvärv!

Vi har förvärvat Valvea UCS IT & Valvea = sant Vi är otroligt stolta och glada över att få presentera en spännande nyhet: Vi har

Läs mer