Sterisol – Modernisering av lokalt nätverk

Modernisering av lokalt Nätverk

Om Sterisol

Har du problem med ditt lokala nätverk? Läs om hur vi hjälpte Sterisol att komma ifrån felmeddelanden.

Sterisol erbjuder produkter och system som bygger på en unik svensk förpackningsinnovation, som gjort det möjligt att erbjuda hudvårdsprodukter utan konserveringsmedel (onödig tillsats). Bolaget finns i Vadstena, tillverkning sker under strikt hygienkontroll och är certifierat i enlighet med ISO 9001 och 14001. Produkterna marknadsförs i ett 25-tal länder över hela världen.

Målsättning

Deras verksamheter bygger på en stark innovationskraft och ett hållbart utvecklingsperspektiv. Visionen inom företaget är att vara pionjärer inom konserveringsmedelsfri hudvård för människor på jobbet. Sterisol vill skapa hudvårdsprodukter som är bra för både människa och miljö samt ger bästa värde för kunden. Därför utformas helhetslösningar som är optimalt anpassade till arbetsplatsens specifika behov, där en kombination av stationära och mobila system gör att produkterna alltid kan finnas nära användaren.

Vad var behovet?

Sterisol lägger vikt vid innovationskraft och har ett långsiktigt utvecklingsperspektiv. Sterisol hörde av sig till oss på UCS IT Solutions då dem på senare tid insett att deras nätverk varit utdaterat och ej optimerat. Ett flertal olika omanagerade switchar och adaptrar fanns inom nätverket. Detta orsakade diverse oförklarliga fel och felsökning inom nätverket blev svårt.

Effekten

UCS IT Solutions satte upp ett internt projekt och tillsammans med underleverantör för kabeldragning presenterades en lösning. Lösningen är implementerad och stod klar i början på 2021, Sterisol har nu ett väl fungerande och framtidssäkrat nätverk. Många fastigheter har gammalt kablage som inte är optimerat för dagens datatrafik. En skräddarsydd nätverkslösning kan därför gynna fler företag i andra liknande situationer. Välkommen att prata med oss om ert nätverk.

Sterisol - Moderniserat nätverk

Resultatet

Sterisol har nu ett väl fungerande och framtidssäkrat nätverk. 

  • En skräddarsydd lokal nätverkslösning.

  • Optimerat nätverk utan tidigare felmeddelanden.

  • Nätverk som är framtidssäkrat och möjligt att felsöka.
Hur kan vi hjälpa er?

Liknar detta projekt något som du behöver hjälp med?

Eller har du någon annan idé som du vill ha hjälp med att förverkliga? Välkommen att kontakta oss via formuläret.

Liknande kundcase

En kvinna sitter på en bänk och arbetar fokuserat med dator och anteckningsblock i knät
Hjälp med IT

SSP – Portalen för dig som kund

Vi hjälper dig att lösa ditt problem Vad är en självbetjäningsportal? En självbetjäningsportal (kundportal) fungerar som en resurs och en utgångspunkt för kunder som önskar

Läs mer
Always on VPN - Creanova
always on VPN

Creanova – Övergång till Always on VPN

Modernisering av lokalt Nätverk Om Creanova Saknar du lösning för fjärråtkomst till organisationens nätverk och resurser? Creanova AB startade sin verksamhet våren 1998. Deras specialområde

Läs mer