Wimmerby Fönstersnickerier

Wimmerby Fönstersnickerier

När allt stämmer överens i varje liten detalj med dina högt ställda förväntningar, då är det en normal leverans för Wimmerby Fönstersnickerier. De erbjuder både nyproducerade fönster i gammaldags stil samt förnyar befintliga fönster och bevarar ursprungligt original. Snickerifabriken finner du i småländska Vimmerby och är Sveriges enda auktoriserade fönsterfabrik. 

Utmaning

Wimmerby Fönstersnickerier var i starkt behov av nätverk då de endast använde sig av en router, avsedd för hemmabruk, som stod i korridoren. Det gjorde att uppkopplingen blev undermålig. De saknade även backup på flera klienter. 

LÖSNING

För att Wimmerby Fönstersnickerier skulle få ett stabilt nätverk gjorde vi felsökning och rekommenderade hårdvara. Vi felsökte även de maskiner där man upplevde problem.

Vi installerade och konfigurerade nätverk med separerade VLAN för maskiner, kontor samt gästnäverk för högsta säkerhet. För att klara ökade behov bytte vi gammal hårdvara, som klienter, till moderna HP laptop:s. 

Nu har vi även påbörjat projekt för att få WiFi i hela fabriken samt anslutning av övriga maskiner och backuper till dessa.

Effekt

För Wimmerby Fönstersnickerier innebär denna uppgradering att de nu kan lägga fullt fokus på sina kunder och leverera högkvalitativa fönster med kapacitet. Med stabilt nätverk och ny hårdvara har vi skapat förutsättningar för att verksamheten fortsatt kan producera sitt hantverk i större volymer. 

Wimmerby Fönstersnickerier

UCS IT Solutions insats

 Det vi hjälpt till med:

  •  Installerat & konfigurerat nätverk med separerade VLAN
  •  Bytt gammal hårdvara
  •  Påbörjat projekt för WiFi i hela fabriken samt anslutning av maskiner och backuper till dessa
Hur kan vi hjälpa er?

Är du också trött på sviktande nätverksanslutning?

Vi hjälper dig! Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta Eric Fernström, Driftchef: 0708-13 97 35   eric.fernstrom@ucsit.se 

Liknande kundcase

rensa datorn

Optimera din dator

Hur ska du rensa datorn för bäst effekt? En städad, uppdaterad och optimerad dator är en välmående dator. Men hur ska du bära dig åt för

Läs mer

Träningshuset i Vimmerby

Fokus ska ligga på träning, inte taskigt nätverk Träningshuset i Vimmerby Centralt i Vimmerby finner du Träningshuset. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av träning och

Läs mer