Webinar om Copilot

Den digitala assistenten, också kallad Copilot

Anmäl dig till vårt webinar för att utforska hur Microsoft’s Copilot kan förändra din arbetsvardag. Upptäck hur denna innovativa teknologi kan förbättra dina dagliga rutiner och göra det enklare att hantera de olika verktyg du använder regelbundet. Lär dig hur ”assistenten” kan vara din digitala medhjälpare och maximera din produktivitet.

Datum: 27 mars 
Tid: 11:00 – 12:00
Plats: Online

Agenda:

  • Ny era av AI
  • Microsofts principer om AI
  • Vad är Copilot?
  • Vad är nyttan med Copilot för Microsoft 365?
  • Vad krävs för att bli Copilot redo?

Vad är Copilot?

Copilot för Microsoft 365 är en intelligent assistent som ökar produktiviteten, sparar tid och förbättrar kvaliteten i ditt dagliga arbete. Det är av stor vikt av att se över sin organisations säkerhetsmiljö innan en implementation för att säkerställa att korrekta och aktuella data arbetas med.

Denna digitala assisten kan hjälpa dig att skapa, söka, sälja, bygga, koda och mycket mer. Så oavsett om du är en utvecklare, en säljare, en kreativ skapare eller någon som bara vill bli mer produktiv, har assistenten något att erbjuda. Utforska och forma framtiden för ditt arbete med denna intelligenta assistent från Microsoft.

AI-assistenten är designad för att effektivt skapa Excel-ark som motsvarar dina specifika behov och underlättar även processen att skapa attraktiva PowerPoint-slides med både bilder och text. Detta verktyg erbjuder användarna en smidig och kraftfull lösning för att hantera sina dokument och presentationer.

Missa inte chansen, anmäl dig till detta webinar. 

webinar copilot
Hur kan vi hjälpa er?

Kom i kontakt

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret eller gå till vår kontaktsida där all info finns.

Senaste nyheter

Andra nyheter och inlägg

copilot
Nyheter

Microsoft Copilot talar svenska

Copilot pratar svenska! Språkstuderande AI-assistenten Copilot Microsoft 365 meddelar att deras Copilot nu finns tillgänglig på ytterligare 16 språk, bland annat svenska. Vad är Copilot?

Läs mer
förvärv av valvea
Nyheter

Förvärv!

Vi har förvärvat Valvea UCS IT & Valvea = sant Vi är otroligt stolta och glada över att få presentera en spännande nyhet: Vi har

Läs mer