Ny VD för UCS IT Norrköping.

Vi välkomnar Andreas Ahlstedt till vårt team och rollen som VD för UCS IT Solutions Norrköping. Med sin erfarenhet av IT-branschen och roller i både beställande och levererande funktion blir Andreas en viktig del i att utveckla vår verksamhet i Norrköping.

Andreas Ahlstedt har studerat både teknik och ekonomi och brinner för att bygga framgångsrika och lönsamma team i en teknisk kontext. Han beskriver sig som en positiv och driven 48-åring med mycket energi och idéer som älskar struktur. 

Närmast kommer Andreas från ett företag med en liknande profil som UCS IT Solutions, där han varit regionchef och ansvarat för kontoren i Tranås och Västervik. Innan dess hade han en roll som IT-chef i HR-branschen. Under sin karriär har Andreas även haft roller som beställare och leverantör, IT-konsult, IT-säljare, IT-utbildare samt projektledare i både nationell och internationell miljö.

Med rollen som VD för UCS IT Solutions Norrköping blir Andreas Ahlstedt nu ansvarig för att fortsätta utveckla oss och vår Norrköpingssatsning – något han ser fram emot med spänning: 

Jag känner UCS som ett oerhört strukturerat och seriöst företag med en enorm potential, så när jag blev erbjuden en attraktiv roll här kunde jag helt enkelt inte tacka nej! 

Med hjärtat i Norrköping känns det extra roligt för mig att få leda vår tillväxtresa här, såklart med samma stora fokus på lönsamhet och kvalité som alltid.

Nu kör vi!”

 

Vi hälsar Andreas stort lycka till och varmt välkommen till oss på UCS IT Solutions!

andreas ahlstedt

Andreas Ahlstedt

VD, UCS IT Solutions Norrköping
0720-50 21 60
andreas.ahlstedt@ucsit.se

Hur kan vi hjälpa er?

Kom i kontakt

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.

Senaste nyheter

Andra nyheter och inlägg

Multifaktorautentisering
Blogg

Varför multifaktorautentisering?

Dags att säkra inloggning för både användare och företag Du känner säkerligen till att det på de flesta hemsidor och konton numera krävs fler än

Läs mer
telefoni
Nyheter

Vi erbjuder nu även telefonilösningar

Stärkt samarbete med TelloPrint Vi erbjuder nu även telefonilösningar Vi ser ett efterfrågat behov från våra kunder att få stöd inom såväl IT som telefonilösningar.

Läs mer