Webbutveckling

En lösning som fungerar på alla enheter

Webbapplikationer

Modernisering av ett äldre system eller från idé till färdig applikation.

Att effektivisera webblösningar ökar funktionaliteten och hjälper dig och dina kunder att nå era visioner. Webbapplikationer medför att du slipper installera en applikation direkt på den enhet som programmet ska köras på. Det är förekommande att företag vill öka funktionalitet genom att digitalisera en produkt eller tjänst, men vet inte vart de ska börja. Vi tar fram webbapplikationer för att lösa ett specifikt problem med stort fokus på funktionalitet. Webbapplikationer ger möjlighet till tydlig målgruppsanpassning, ofta på individnivå med till exempel inloggade konton.

Vi utvecklar och förvaltar lösningar efter dina behov som gör det enkelt för dig och dina kunder att använda.

Webbapplikationer
IT-säkerhetskonsulter - höghus som sträcker sig mot molnen, symboliserar möjligheterna med webbapplikationern

Gammalt system? Fattas funktioner? Vi uppdaterar eller bygger nytt

Genom att skräddarsy systemlösningar ser vi till att din verksamhet utvecklas i i rätt riktning.

specialiserade på Laravel & VueJS, som tillsammans fungerar som en komplett lösning för webbappar. Självklart är vi även vana vid att använda andra system som Drupal, WordPress, ReactJS.

Vi använder även vissa verktyg som Typescript, som är ett tillägg till Javascript som hjälper till att säkerställa en högre kvalitet på koden och minimerar möjligheten till buggar.

Kontakt

Hur kan vi hjälpa er?

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.