Drift-konsulter

När du vill att verksamheten ska rulla på utan avbrott

Drift och backup

Våra drift-konsulter håller koll på underhåll och störningar

Våra driftkonsulter kan hjälpa dig att övervaka, kontrollera, identifiera och förebygga fel och driftstörningar i din eller dina kunders verksamhet. Det kan handla om såväl system, programvara och nätverk som dator- och kringutrustningVanliga roller vi har erfarenhet av är nätverkstekniker, drifttekniker och systemadministratör, men som helhetsleverantör av IT är vår kompetens bredare än så. Vi anpassar våra tjänster utifrån dina behov.

Lösningsarkitektur inom IT

Nätverk och server

Få hjälp med att rita och implementera bästa lösningen för ditt företag

Som IT-partner har vi lång erfarenhet av planering och utförande av att sätta upp IT-struktur. Våra drift-konsulter kan hjälpa dig med att ta fram den mest lämpliga tekniska lösningen för ditt företag och ansvara för att den tillämpas i praktiken.

När du behöver förstärkning av en IT-supporttekniker

Support

Någon att fråga när datorn krånglar

Vi hjälper ditt företag med teknisk support och löser dina kunder eller kollegors datorproblem. Som supporttekniker kan vi exempelvis hantera felsökningar, åtgärda uppkomna fel, ge service i samband med installation och underhålla företagets system. Vi är experter inom IT och gillar att lösa problem. 

Drift-konsulter

Har du frågor om IT?

Vi hjälper dig med din IT 
När du stöter på ett problem är det bara att ringa, så löser vi det! 

Kontakt

Hur kan vi hjälpa er?

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.