Support och service

Våra kunder har talat

Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera supporten hos UCS IT Solutions?
93.9%
Anser du att du har fått svar på din förfrågan?
98.4%
Upplever att supporten uppfyller förväntningar gällande lyhördhet, pålitlighet och medkänsla
94%

Kundnöjdhet

Som ett led i att förbättra våra tjänster och service mot våra kunder mäter vi kundnöjdhet (NKI). Här presenterar vi resultatet för 2022. Totalt antal svar 246 personer.

Tjänster

Support och service

Vad önskar du få för support?

Ibland kan det vara värdefullt att få hjälp med sin IT. Då finns vi här för dig.

Vi har lång erfarenheten av support och service och hjälper våra kunder  med problemlösning och teknisk support. Kontakt med tredje part sköter vi och tar ärendet vidare åt dig.

Säkerhet

IT-relaterade frågor

Servicedesk

Tjänsten med lång erfarenhet av IT-relaterade frågor. Fungerar lika bra för organisationer med eller utan egen IT-personal.

Vi levererar servicedesk som tjänst med lång erfarenhet av support rörande IT. Vi vet vad som gäller och hur vi ska hantera supportfrågor för att få en väl fungerande servicedesk och nöjda användare. 

support

Support för din digitala arbetsplats

IT-Arbetsplats

Har du krav på tillgänglighet, flexibilitet och stabilitet är IT-arbetsplats valet för dig. Vi tar hand om hela hela din dators livscykel.

Vi levererar IT-arbetsplats som tjänst. En tjänst som erbjuder, flexibilitet, tillgänglighet och stabilitet. Vi tar hand om hela din dators livscykel, från leverans till återtag.

logo

Ett nummer oavsett krångel

Single point Of contact

Om du önskar ha ett nummer att ringa, oavsett vilket system eller hårdvara som krånglar, är ”SPOC som tjänst” något för dig.

Vi levererar SPOC som tjänst. Denna tjänst passar dig som vill ha endast ett nummer oavsett vilket system eller hårdvara som krånglar. Vi sköter kontakten med tredje part och tar ärendet vidare åt dig.

Kontakt

Har du frågor om IT?

Vi ger support och service med lång erfarenhet av IT-relaterade frågor. Kontakt med tredje part sköter vi och tar ärendet vidare åt dig.

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.