Server

Vi tar ansvar för ditt operativsystem

OS-drift

Vi tar ansvar för och förvaltar serverns operativsystem

Vi levererar OS-drift som tjänst. Det innebär att vi tar ansvar för och förvaltar serverns operativsystem. En gång i månaden installerar vi uppdateringar för operativsystemet på din server, så att du kan känna dig trygg med att alltid ha de senaste säkerhetsuppdateringarna.

Sammanfattningsvis blir mervärdet med ett OS-drift en ökad säkerhet, tydligt driftansvar, högre tillgänglighet och ett operativsystem som aldrig blir eftersatt.

När olyckan är framme

Backup

Vad händer om olyckan är framme och du blir av med viktig data? Lugn, vi levererar backup som tjänst.

För oss innebär backup säker hantering av din data med fokus på din kärnverksamhet. Vi erhåller även kostnadskontroll utan egna investeringskostnader.

En lösning du kan känna dig trygg med

Server

Använd en server som är lätt att använda till konkurrenskraftigt pris.

Vi tillhandahåller virtuella servrar distribuerat med antingen Windows eller Linux. Denna tjänst distribueras i vår egen serverhall med hög säkerhetsnivå och övervakas av egen personal därav kan du alltid känna dig trygg.

Med virtuell menas att du inte har någon fysisk server utan delar ett serverhotell med andra kunder.  Lösning medför att du själv kan administrera över alla delar i servern, där du har en egen instans som består av en egen hårddisk där din data sparas. Denna data har förstås bara du tillgång till och påverkas av någon annan.

Detta medför att du får full kontroll, eget allokerat ram-minne och hårddiskutrymme som alltid är tillgänglig.

Server för en trygg och stabil IT drift

Bättre hastighet, ökad säkerhet och mer resurser anpassat till alla program

Vi säkerställer att du får en virtuell server  som lever upp till dina och dina kunders krav.

Prata med oss om vad just du behöver för processkraft, internminne och hårddiskutrymme. Vi har kunder inom olika områden, små som stora.

 

Kontakt

Hur kan vi hjälpa er?

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.