Självbetjäning

Guidar dig till lösning

Självbetjäningsportal

I vår självbetjäningsportal registrerar du som kund ditt ärende till vår Supportavdelning. Här har du god översikt och kan följa även tidigare lagda ärenden. Vår målsättning är att på denna sida lansera vår Kunskapsbank med självhjälpsguider och lösningar på kända problemställningar.

*Inloggning för support är endast för avtalskunder. Vill du bli avtalskund? Klicka här.

Kontakt

Hur kan vi hjälpa er?

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.