Fjärrstyrning

Support där vi styr upp problemet fjärrstyrt

Fjärrstyrning med
TeamViewer QuickSupport

Direktnedladdning av TeamViewer QuickSupport. Med TeamViewer kan UCS fjärrstyra din dator och hjälpa dig med dina problem. Ladda hem TeamViewer QuickSupport och ge Partner-ID samt lösenord till din supporttekniker. TeamViewer finns för både Windows och Apple.

Kontakt

Hur kan vi hjälpa er?

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.