Infrastruktur

Tar ansvar för din trygghet

Brandvägg

Totalansvar för underhåll och konfiguration så att du kan känna dig säker i din infrastruktur.

Vi levererar brandvägg som tjänst med totalansvar. Det innebär kundplacerad brandvägg som vi underhåller och konfigurerar. I kombination med Virtuell Privat Server får du en säker kommunikation till din arbetsplats utan krångel.

Området som nätverket täcker

Local Area Network

Pålitligt nätverk för datakommunikation avgränsat till en specifik byggnad.

Vi levererar LAN som tjänst med totalansvar. Det innebär kundplacerad nätverksswitch som vi underhåller och konfigurerar enligt kundens önskemål. I kombination med WLAN som tjänst får du en tillförlitlig nätverksinfrastruktur med tydligt driftansvar.

Lokalt trådlöst nätverk

Wireless Local Area Network

Infrastruktur där du slipper kablar för att koppla samman olika nätverk.

Vi levererar WLAN (Wi-Fi) som tjänst självklart med ett totalansvar. Det innebär kundplacerad accesspunkt som vi underhåller och konfigurerar enligt kundens önskemål. I kombination med LAN som tjänst får du en tillförlitlig nätverksinfrastruktur med tydligt driftansvar.

Nätverkslagring som passar dig

Network Attached Storage

Ett populärt alternativ för att ha din data på samma ställe.

Vi levererar NAS som tjänst med totalansvar. Det innebär kundplacerad lagringslösning som vi underhåller och konfigurerar enligt kundens önskemål. 

UCS IT Solutions tjänsteområde Drift och infrastruktur

Vill du skydda, lagra eller säkra din data?

 Vi tar gärna ett helhetsansvar för allt från nätverk och lagring till säkerhet och distansarbete och ser till att du får en lösning som gör att du kan känna dig trygg.

Kontakt

Hur kan vi hjälpa er?

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.