Träningshuset i Vimmerby

Fokus ska ligga på träning, inte taskigt nätverk

Träningshuset i Vimmerby

Centralt i Vimmerby finner du Träningshuset. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av träning och är uppbyggt för att individen ska kunna träna i sin egen takt och enskilda förutsättningar. Målet är att erbjuda träning som bidrar till välbefinnande. Det kan handla om såväl en avslappnande yogalektion som ett högintensivt pass med fokus på styrka och uthållighet.

Utmaning

Vi blev ombedda av leverantören av passersystemet att undersöka nätverket på Träningshuset i Vimmerby då man upplevde störningar i styrning av dörrar, kassor och övrig utrustning. Situationen var ohållbart och osäker för Träningshuset, då man inte kunde förlita sig på att systemen dagligen skulle fungera.

LÖSNING

Efter vår felsökning kunde vi på UCS IT Solutions snabbt konstatera att inkommande fiber tappade paket samt att brandväggen var felkonfigurerad. Vi hittade även trasiga accesspunkter samt switchar och kablage som var undermåliga. När vi felsökt fibern och fått den att fungera bytte vi ut hela nätverket.

För att effektivisera för Träningshuset rekommenderade och genomförde vi även en migrering av e-post till Exchange Online. Detta för att Träningshuset skulle få bättre kontroll över sina tjänster och sitt konto.

Effekt

Nätverkslösningen hos Träningshuset i Vimmerby fungerar nu felfritt. Istället för krångel med nätverk eller störningar i kassasystem och dörrar kan de nu fokusera på att bedriva sin verksamhet. Dessutom har Träningshuset fått en modern lösning med activesync för enklare överblick över mailkonto och sina tjänster.

träningshuset vimmerby

UCS IT Solutions insats

Träningshuset i Vimmerby har nu en stabil nätverkslösning lämplig för sin verksamhet. Det vi hjälpt till med:

  • Felsökning och översyn av nätverk
  • Fiber – Uppmätning av trafik och tappade paket
  • Konfigurerat brandvägg
  • Förnyat accesspunkter, switchar och kablage
  • Migrerat imap på webhotellet till Exchange Online
Hur kan vi hjälpa er?

Liknar detta projekt något som du behöver hjälp med?

Eller har du någon annan idé som du vill ha hjälp med att förverkliga? Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta Eric Fernström, Driftchef:
0708-13 97 35   eric.fernstrom@ucsit.se 

Liknande kundcase

rensa datorn

Optimera din dator

Hur ska du rensa datorn för bäst effekt? En städad, uppdaterad och optimerad dator är en välmående dator. Men hur ska du bära dig åt för

Läs mer
Wimmerby Fönstersnickerier

Wimmerby Fönstersnickerier

Wimmerby Fönstersnickerier När allt stämmer överens i varje liten detalj med dina högt ställda förväntningar, då är det en normal leverans för Wimmerby Fönstersnickerier. De

Läs mer