Integrering

Att skapa lösningar och samspel mellan olika system

Integrering

Skapa en fungerande IT-miljö med ordning och reda, automatiserade flöden, utan att applikationer blir beroende av varandra.

System som samspelar ger en effektivisering av administrativa processer och en snabbare digitaliseringstakt för hela bolaget. Framtiden kräver flexibla integrationslösningar för att omedelbart kunna ta in ny teknik, integrera applikationer bäst av sin sort eller digitalisera kommunikationen mellan samarbetspartners. 

Vanliga integrationer är att synkronisera exempelvis CRM med affärssystem. Ett exempel på en integration som vi gjort är mellan Topdesk, som är ett ärendehanteringssystem och Visma. Supportmedarbetare behöver enbart redovisa timmarna i Topdesk, där integrationen paketerar all information och vidarebefordrar till affärssystemet Visma som automatiskt genererar fakturor utifrån det underlag som hämtats från Topdesk. På så vis sparar administrationen flera timmar i månaden, som annars skulle spenderas på repetitiva arbetsuppgifter.

Vi tar ett helhetsansvar och har lyhörda specialister inom flexibla integrationslösningar.

integrering
Drift-konsulter

Vill du att dina system ska kommunicera bättre?

Ta fram flexibla integrationer och sparar administrations tid månatligen.

Prata med oss om hur du kan få dina system att samarbeta. Vi bistår med funktioner som integrerar system som från början inte var menade att samspela med varandra. En utveckling som vi ser möjliggjort för företag att nyttja sin fulla potential.

 

Kontakt

Hur kan vi hjälpa er?

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.