Företagsnamn

Kontaktperson

Din epost (obligatorisk)

Vi är intresserade av

Beskriv era behov

Molntjänster – vad är det?

Tendensen är tydlig, de senaste åren har allt fler företag valt att lägga hela eller delar av sitt företags dataresurser i ”molnet” istället för på en lokal server. I själva verket lagras innehållet på externa servrar som du hyr av oss. Det innebär i praktiken att vi står för bland annat support, drift och säkerhetslösningar. Den stora vinsten med molntjänster är att du:

 • Slipper investera i egen hårdvara och
 • Slipper även ha dedikerad IT-personal.

Vi hjälper dig att skapa driftsäkra lösningar genom våra molntjänster.

De resurser du väljer att lägga i molnet kan vara så enkelt som enstaka program som används av din personal men det kan även vara stor del av datorhårdvara. Tillgänglighet är en annan viktig aspekt på molntjänsternas fördelar! Med tillgänglighet menas att du slipper hålla datalagring och filer hostade på en enskild plats, i molnet får du enkelt tillgång till ditt material vart du än befinner dig, med endast krav på dator/uppkoppling.

Datacenter

UCS IT Solutions erbjuder en modern, fungerande IT-miljö med hög tillgänglighet och tillgång till IT-konsult när du behöver hjälp! Detta alternativ är skräddarsytt för de kunder som är i behov av att använda egen maskinvara men behöver någonstans att husera den. Om du ännu inte har köpt en serverhårdvara kan du hyra in dig i en av våra egna. När du hyr plats i vårt datacenter tar vi ansvar för drift, underhåll och övervakning av era servrar.

Fördelar med UCS IT Solutions Datacenter:

 • Ni slipper alla dolda kostnader för er server: el, kyla, säkerhet, backup, drift och support.
 • Vi erbjuder en säker miljö – självklart med skydd mot bland annat strömavbrott, inbrott och brand.
 • Ni slipper stora investeringar i hårdvara när ni hyr en dedikerad server av oss.
Mer information om Datacenter

Office 365

Du känner säkert igen dem välkända programmen som Microsoft Word, Exel, Powerpoint, Outlook, eller Skype. Vi hjälper dig konfigurera och installera Office programmen på dina enheter så att du snabbt kommer igång. Vi erbjuder även utbildningar i Office-programmen så att du blir mer effektiv i ditt arbete.

Fördelar med Office 365:

 • Arbeta var som helst, när som helst och via vilken PC/Mac som helst. Vi är redo att presentera Office 365 när du är det!
 • Enkel hantering och inga extra kostnader.
 • Du får en effektivare vardag med Office 365.
Mer information om Office 365

Adobe Creative Cloud

Dina favoritverktyg har nu blivit ännu bättre!
Med Creative Cloud har du alltid tillgång till de allra senaste Adobe-programmen – Adobe Photoshop CC, Illustrator CC med flera. Med Creative Cloud slipper du de saftiga priserna! Du får ett abonnemang och betalar fast pris varje månad. När en ny version kommer ut kan du uppgradera utan att betala extra.

Fördelar med Adobe Creative Cloud:

 • Med Adobe Creative Cloud uppgraderar du kostnadsfritt.
 • Vi ser till att Adobe programmen fungerar.
 • Vi har stenkoll på alla uppgraderingar och nya versioner som släpps.
Mer information om Adobe Creative Cloud

Panda Cloud Office Protection

Med Pandas antivirus program skyddar du alla datorer i nätverket med den bästa antiviruslösningen för företag. Panda Cloud Office Protection är ett klientprogram och serverskydd som erbjuder molnbaserat skydd mot skadlig kod och brandväggsskydd. Du får med vår hjälp en enkel och säker lösning utan någon investering i infrastruktur eller specialiserad personal.

Fördelar med Panda Cloud Office Protection:

 • Den största fördelen med Panda Cloud Office Protection jämfört med ett traditionellt skydd är att du reducerar bort kostnader för servrar och du slipper tänka på uppdateringar.
 • Panda Cloud Office Protection är lätthanterligt då du som kund slipper tänka på hanteringen som sker i molnet, det behövs därför ingen speciell klientinfrastruktur.
 • Vår tekniska support är alltid redo på att svara på frågor som möjligen kan uppstå gällande Panda Cloud Protection.
Mer information om Panda Cloud Protection