Digitalisera & effektivisera​

IT konsulter

IT konsulter

Tillför kompetens och erfarenhet i ert team

Som helhetsleverantör inom IT värderar våra kunder möjligheten att få del av flera tjänstesektorer. Våra konsulter med spetskompetens inom IT stöttar i både offentlig och privat sektor dels på plats dels fjärr ifrån. Vi sätter stolthet i att erbjuda lösningsfokuserad och erfaren IT-kompetens för långa eller korta uppdrag. 

Som helhetsleverantör av IT är vi väl insatta i utmaningarna för kunder i vårt och våra kunders segment – små och medelstora företag. Vi arbetar aktivt med ramverket ITIL i alla våra affärsområden. 

Komplettera med en konsult

Få mer tid till verksamheten

Att anlita konsultkompetens har många fördelar. Det ger bland annat möjlighet till:

  • Avtal istället för rekrytering
  • Uppdaterad spetskompetens istället för traditionell lösning med arbetsgivaransvar
  • Kompetenshöjning för befintlig styrka i verksamheten i komplement till traditionell utbildning utanför verksamheten

Ökad efterfrågan

Uppdrag väntar

Vi söker ständigt konsulter för kunders räkning. Har du nischad kunskap som efterfrågas på marknaden, välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi erbjuder en givande miljö med IT i fokus. 

Relevanta blogginlägg

På vår blogg hittar du både nyheter och kundcase. Det kan röra sig om allt från evenemang till projekt vi är lite extra stolta över. Klicka på knappen nedan för att komma till alla våra inlägg.

Webinar event UCS IT och ASUS, 25 november

Den 25 november kommer vi på UCS IT Solutions tillsammans med ASUS Business i Sverige att hålla ett Webinarium där ASUS visar sina produkter som är anpassade för det moderna företaget.

Evenemanget kommer hållas genom Zoom 12:00-13:30. Så, signa upp på eventet & ta del av exklusiva erbjudanden för just ditt företag med hjälp av oss på UCS IT Solutions i Linköping.

Läs mer »

Integration mellan Topdesk & Visma

När kunden hanterar ett serviceärende i Topdesk, vill denne inte behöva arbeta dubbelt och fylla i information även i Visma. Därför utvecklade vi en integration som möjliggör för kunden att enbart behöva lägga in informationen i Topdesk, som därefter automatiskt synkroniseras i Visma & en faktura skickas automatiskt ut till kund vid slutet på månaden.

Läs mer »

Appen mHospital, digital doktor i Indien

mHospital är en app som idag är live i Indien där användare har tillgång till digital sjukvård. Detta innebär att kunden beskriver sitt problem genom appen, blir tilldelad en läkare & parterna kan därefter konversera med varandra genom videosamtal.

Läs mer »