Företagsnamn

Kontaktperson

Din epost (obligatorisk)

Vi är intresserade av

Beskriv era behov

Referenssida IT-Tjänster

Saknar du specifik IT-kompetens som hjälper dig ta viktiga beslut i företagets IT-miljö? 
På UCS IT Solutions strävar vi efter långsiktiga relationer med våra kunder och partners. Vi lyssnar på våra kunders behov för att skapa en lösning som känns tryggt för våra kunder och kundens IT-miljö. Många av våra kunder väljer att teckna ett avtal med oss, där vi säkerhetsställer den dagliga driften och säkerheten i kundernas infrastruktur. Våra tekniker, har precis som våra säljare, specialkompetenser inom olika områden och därför kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik kund.

Deltaco, en del av koncernen DistIT

Deltaco förvärver, äger och utvecklar distributörer inom tillbehör till IT, Mobility, Hemelektronik, Nätverk och datakommunikation i Norden och Baltikum. Deltaco är en utav UCS IT solutions kunder som under en längre tid har hyrt en eller flera tekniker på heltid istället för att anställa IT-tekniker. UCS IT solutions fungerar som deltacos IT avdelning och löser de problem som finns på plats men även distans. På så sätt har Deltaco fått nyttja kompetenser och erfarenheter från hela UCS huset!

Ali Motazedi, Försäljningschef

”För oss är det viktigt att vår IT miljö fungerar problemfritt. Med UCS IT Solutions får vi den hjälp vi behöver för att det alltid ska fungera.

Vått och Torrt

Vått & Torrt har i över 20 år har varit en ledande aktör inom vatten- och fuktskador. Tidigt under 2016 valde Vått & Torrt att bli en trygg IT kund till UCS IT solutions. Som en trygghetsavtalskund slipper de investeringar i egna servrar och dedikerad IT-personal. Med UCS hjälp kan Vått & Torrt komma åt sina filer från olika enheter, vart de än befinner sig. Vått och Torrt nyttjar även UCS IT Solutions first- och second line support i många av deras IT-ärenden.

Anders Carlsson, VD

”Som en ny kund till UCS IT Solutions var det lätt att förstå vad som ingick och inte, även för någon som inte är en IT expert. Vi tycker att dem är snabba på att ge återkoppling, väldigt serviceminded och riktigt hyggliga!

Bultsvetsteknik

Bultsvetsteknik arbetar med försäljning av bultsvetsmaskiner och fästelement. Uthyrning, lego och entreprenad uppdrag kräver ett flexibelt system som fungerar på site i hela världen. Bultsvetsteknik är en av våra kunder som hyr en virtuell server hos oss. Bultsvetsteknik slipper tänka på backup, uppdateringar och drift av en egen server. De får tillgång till sina dokument vart de än befinner sig.

Tommy Nilsson, VD

” Med UCS IT Solutions hjälp och kompetens i huset har vi rätt fått lösningar som kräver mindre insats från oss. ”