Kundcases

Portfölj

Portfölj

Våra uppdrag

Nedan har vi listat upp ett urval från vår portfölj.

Ta gärna del av några utvalda projekt och se om det finns projekt som liknar det ni är intresserade av. Till exempel kan du läsa om appen mHospital som vi har utvecklat, eller varför inte om projektet där vi har byggt en digital butiksassistent som navigerar besökare?

Vi har nyligen påbörjat arbetet med att lägga in våra kundcases, så håll utkik på hemsidan eller våra sociala medier för att läsa mer om våra historiska & nya kundcases.

Vill du ha referenser, kanske från några utvalda projekt eller sådana som kanske inte är listade nedan? Kontakta oss så tar vi fram referenscases som är bäst lämpade för era ändamål.

Colored powder explosion on black background

Utvalda projekt

Integration

Integration mellan Topdesk & Visma

När kunden hanterar ett serviceärende i Topdesk, vill denne inte behöva arbeta dubbelt och fylla i information även i Visma. Därför utvecklade vi en integration som möjliggör för kunden att enbart behöva lägga in informationen i Topdesk, som därefter automatiskt synkroniseras i Visma & en faktura skickas automatiskt ut till kund vid slutet på månaden.

Läs mer
läkare som håller i stetoskop
Apputveckling

Appen mHospital, digital doktor i Indien

mHospital är en app som idag är live i Indien där användare har tillgång till digital sjukvård. Detta innebär att kunden beskriver sitt problem genom appen, blir tilldelad en läkare & parterna kan därefter konversera med varandra genom videosamtal.

Läs mer
Apputveckling

Vzual – din digitala butiksassistent

Utmaningen: Har du någonsin gått in i en butik och undrat vart du hittar det du letar efter? Sedan, när du står vid hyllan så hittar du alldeles för många alternativ som får dig att undra vilken produkt som är rätt för dig?

Då löser Vizual ditt problem!

Läs mer

Kontakta oss

Har du blivit inspirerad av portföljen & vill komma igång med ett liknande projekt? Eller, så har du en idé som du vill ha hjälp med att förverkliga? Hör av dig för att boka in en timmes kostnadsfri rådgivning hos oss. Klicka på knappen nedan för att komma till våra kontaktuppgifter.