Tjänster

Systemutveckling

Våra systemutvecklare tar fram skräddarsydda lösningar som kan bygga på egen utveckling eller smartare användande befintliga system. Det kan handla om allt från att ta fram affärskritiska system till att bygga din alldeles egna mobilapp.

Mobilapplikationer

Våra erfarna JavaScript-utvecklare bygger lösningar både för iOS och Android. Utifrån dina önskemål och vår erfarenhet tar vi fram en lösning som passar dig.

Affärssystemlösningar

integrationer / Affärssystemkopplingar

Skapa ett bättre dataflöde och få mer tid till annat! Genom integrationer kan olika system ”samarbeta” med varandra och på så vis göra att du slipper manuellt, tidskrävande arbete. Vår systemutvecklingsavdelning grundades med syfte att integrera affärssystem och vi vill därför påstå att vi idag är experter på sådan typ av uppdrag. Våra erfarna C#/.NET-utvecklare kan hjälpa dig med integration och koppling till exempelvis Visma Administration, Visma Business och Fortnox.

beslutstöd / rapporter

Genom analyser och rapporter finns möjlighet att på detaljnivå studera utfallet för din verksamhet. Vi hjälper dig integrera systemen med Power BI så att du får all information överskådligt samlad på samma plats och enkelt får stöd i din beslutsfattning.