Jobba hos oss

Trygghet / utmaningar

UCS IT Solutions är ett företag som växer. Därför är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som jobbar inom IT och verksamhetsutveckling.

Hos oss hittar du en arbetsplats som bygger på lika delar respekt för dig som individ som trygghet i teamet. De som trivs allra bäst hos oss är människor som förenar en stark lust att ta sig an utmaningar – med att söka balans i livet. Det handlar inte om det ena eller det andra. Utan om både och.

Spontanansökan

Här kan du ladda upp ditt CV och göra en spontanansökan.

Just nu

Lediga jobb

Utvecklare

Vill du känna att du tillför värde och att du direkt kan se effekter av din insats? Då kan vi på UCS IT Solutions erbjuda dig chansen att arbeta hos oss som utvecklare.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare får du möjlighet att vara med i många spännande utvecklingsprojekt. Rollen innebär att du förväntas ta eget ansvar, arbeta i team och bidra i både diskussion och operativ utveckling med din unika kompetens. Har du lätt för att lära, förstå helheten och gillar kontinuerlig förbättring är du troligtvis rätt person för oss!

Exempel på uppgifter:

  • Delta i kundmöten och behovsanalys
  • Driva affärsmässig systemutveckling
  • Delaktig i tekniska diskussioner
  • Kvalitetstest och slutlig leverans av projekt
  • Bidrar till ständig förbättring av kodkvalité och leveranser

Vi söker:

Vi söker dig med relevant utbildning och gärna med minst ett par års erfarenhet av systemutveckling, i antingen  JavaScript, C#, SharePoint eller Java. Du har ett genuint intresse för tekniken och dess möjligheter. Som person är du driven, prestigelös och lösningsorienterad. Vidare är du initiativrik och har ett stort engagemang för det du gör.

Om du är en driven, utvecklingsorienterad person med social talang som har intresse för att representera UCS IT Solutions är vi mycket intresserade av din ansökan. Välkommen att skicka till ansökan till oss!

Sista ansökningsdag

Urval och intervjuer sker löpande. Vi vill därför tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan.

Kontakt

Martin Kristing

martin.kristing@ucsit.se

013 – 36 92 19