Jobba hos oss

Trygghet / utmaningar

UCS IT Solutions är ett företag som växer. Därför är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som jobbar inom IT och verksamhetsutveckling.

Hos oss hittar du en arbetsplats som bygger på lika delar respekt för dig som individ som trygghet i teamet. De som trivs allra bäst hos oss är människor som förenar en stark lust att ta sig an utmaningar – med att söka balans i livet. Det handlar inte om det ena eller det andra. Utan om både och.

Just nu

Lediga jobb

Fullstack-utvecklare

Vi söker en fullstack-utvecklare som vill vara med och överträffa våra kunders behov och förväntningar!

Om tjänsten:

På UCS IT är inte det ena projektet likt det andra. Uppdragen kan handla om allt från att ta fram en webbaserad portal för ledningsgrupper till ett att utveckla ett system för digitala produktdisplayer. Det viktiga det är att lyssna på kunden, förstå deras behov, att ta ansvar och engagera sig med full kraft i hela utvecklingsprocessen. Vi jobbar med att omvandla våra kunders idéer och visioner till en färdig produkt.

Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot programmering eller motsvarande, samt ett par års erfarenhet som systemutvecklare. Utöver det är det meriterande med erfarenhet av:

  • JavaScript
  • Vue.js
  • PHP
  • Laravel

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba tillsammans med oss långsiktigt. Vi letar medarbetar med stort engagemang, som sprider glädje på arbetet och har eget driv. Vi tror att du trivs i bäst en organisation med framåtanda, i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Vi söker efter någon som kan vara med och bygga upp ett nytt affärsområde med framtida möjligheter som teamleader.

Om företaget:
UCS IT solutions har varit verksamma sedan 2015 och är ett dotterbolag till UCS. Vi arbetar med att tillhandahålla organisationer med smarta IT-lösningar inom främst webbapplikation och integration. Det kan vara alltifrån att bygga en applikation till att ta fram en skräddarsydd IT-lösning som integreras med kundens befintliga system. Vi har kunder inom såväl privat- som offentlig sektor.

UCS IT solutions huvudkontor är beläget i Linköpings Science Park Mjärdevi och på kontoret i Linköping är vi ett 40-tal medarbetare. Vi har en god arbetsmiljö och lägger stor vikt vid att du som medarbetare ska känna trygghet i såväl din tjänst som hos teamet. Vi värdesätter work life balance, och det ena utesluter inte det andra. Vi har en familjär och glad stämning på kontoret, så sök hit och bli en del av UCS IT Solutions härliga gäng.

Sista ansökningsdag

Urval och intervjuer sker löpande. Vi vill därför tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan.

Kontakt

Martin Kristing

martin.kristing@ucsit.se

+4673-232 83 30

Här kan du ladda upp ditt CV och din ansökan.

Spontanansökan

Här kan du ladda upp ditt CV och göra en spontanansökan.