Varför använda en extern webbkamera

Använda extern webbkamera för videokonferenser

Varför behöver jag en extern webbkamera?

Vid det här laget är många av oss vana vid digitala möten och att se våra kollegor, kunder eller affärskontakter online. Så pass vana att vi kan dela skärm utan hinder och att ”du är på mute” blivit en standardfras.

Det personliga mötet är en viktig del av att bygga upp ett förtroende mellan varandra. Det byggs traditionellt genom att man träffas, ser varandra, pratar med varanda, delar erfarenheter och bygger på en kontakt. Något som blivit allt mer svårt i världen nu.

Videomöten är en god bit på vägen att upprätthålla denna typ av kontakt med vänner, kollegor och potentiella kunder. Även om datorn du använder idag har en välfungerande webbkamera som låter dig samtala med dem du vill ansikte mot ansikte så anser vi att det finns utrymme för förbättring.

Med en extern högkvalitativ webbkamera kommer du ge dina digitala möten ett lyft. Det kommer uppskattas av dem du har möten med och det kommer resultera i bättre framgång i dina kontakter.

DÄRFÖR BORDE DU HA EN EXTERN WEBBKAMERA

  • Möjlighet att rikta inspelningsvyn
    Sluta visa ditt ansikte i profil om du arbetar med två skärmar. Med en extern webbkamera för videokonferens och digitala möten har du möjlighet placera kameran var du vill, så att ditt ansikte är riktat mot mottagaren och på så vis ger ett trevligare intryck.
  • Bättre ljud
    Använder du datorns mikrofon blir det ofta en väsentlig skillnad om du byter till en webbkamera med inbyggt mikrofon, särskilt om du arbetar vid flera skärmar och din dator står långt bort. En extern webbkamera kan placeras rakt framifrån och ger då bättre ljud än laptopens mikrofon.
  • Större bildomfång
    Vi är i stort behov av att möta andra människor. I dessa tider när vi inte kan ses ”IRL” har allt fler användare fått upp ögonen för webbkameror med 360°-funktion. Det vill säga kameror som kan ta upp bild från hela rummet.
Owl meet pro - Möteskameran som fångar hela rum, zoomar in på den som talar och ger upplevelsen av att befinna sig i samma rum

KOMBINERA LJUD OCH BILD I EN ENDA PRODUKT

Vi vill tipsa om Meeting Owl Pro, en 3-i-1-lösning där du får både 360° kamera, mikrofon och högtalare i en och samma produkt.

Likt en uggla i både design och utförande följer kameran talaren med blicken. Det gör det möjligt att såväl sitta, stå och röra sig fritt under mötet. 

Är ni flera i samma rum känner Meeting Owl av varifrån ljudet kommer och zoomar in på personen i fråga. Högst upp i bild visas en panoramavy över rummet. 

Meeting Owl är kompatibel med de flesta plattformarna, såsom Google Meet, Microsoft Teams och Zoom. 

Hur kan vi hjälpa er?

Kom i kontakt

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.

Senaste nyheter

Andra nyheter och inlägg

Wimmerby Fönstersnickerier
Drift

Wimmerby Fönstersnickerier

Wimmerby Fönstersnickerier När allt stämmer överens i varje liten detalj med dina högt ställda förväntningar, då är det en normal leverans för Wimmerby Fönstersnickerier. De

Läs mer