UCS Cent Management – Teamutvecklingsportal

WeFlow - För full potential

Om UCS Cent Management

UCS Cent Management grundades 2006 och är ett företag som stödjer utvecklingen av ledare och grupper mot full potential. Vi skapar tillsammans en röd tråd mellan jaget(individen), laget(gruppen) och företaget. Under genomförande av utvecklingsuppdrag tar UCS Cent Management sitt avstamp i forskningsfältet och inspireras av elitidrotten för att omsätta det till handling i näringslivet.

Deras målsättning
Utveckla och skapa en röd tråd inom företagens ledare och grupper för en maximal effekt och värdeskapande.

Koncept

Våra konsulter på UCS IT Solutions utvecklade i samverkan med UCS Cent Management WeFlow. De redan befintliga kunderna bidrog med att vårt digitala verktyg kunde utvecklas efter ett befintligt behov och skapa verklig användbarhet.

Vad var behovet?

Två konsulter med olika erfarenheter inom management bestämde sig för att starta ett samarbete med drivkraften att göra skillnad för ledarskapet och verksamheten de arbetade i. De två konsulterna kunde kombinera sina erfarenheter av traditionell strategikonsulting och traditionell ledarskapskonsulting med fokus på individ- / ledarskaps- och teamutveckling. 

Konsulterna utmanades av kunder som ansåg att blädderblock, pärmar och papper är ett förlegat sätt att arbeta. Det behövdes ett digitalt arbetssätt och insåg att en övergång till de digitala var rätt beslut. Eftersom det saknades ett befintligt system som motsvarade behoven blev lösningen att utveckla eget. Under 2020 utvecklade våra konsulter på UCS IT Solutions  i samverkan med UCS Cent Management WeFlow. 

Effekten

Effekten av vårt samarbete blev en effektivare teamutveckling, där ledare och medarbetare tillsammans utövar ett gemensamt och mer aktivt ledningsarbete för att uppnå sina mål för individ – grupp och företag. WeFlow är ett molnbaserat verktyg och är tillgängligt i alla webgränssnitt, samt kan anpassas efter varje företags unika önskemål och behov. 

Resultatet

Arbetssättet har blivit en blandning av traditionellt, ”IRL-arbete” då teamet träffas och samarbetar fysiskt med en blandning av att teamet träffas i digitalt via plattformen.

  • En effektivare Teamutveckling

  • Aktivt ledningsarbete

  • Molnbaserat verktyg som är tillgängligt för alla webgränssnitt

  • Anpassat för varje unikt företags önskemål och behov.
Hur kan vi hjälpa er?

Liknar detta projekt något som du behöver hjälp med?

Eller har du någon annan idé som du vill ha hjälp med att förverkliga? Skriv en kommentar i fältet, eller hör av dig till Martin Kristing för att boka in en timmes kostnadsfri rådgivning hos oss.
martin.kristing@ucsit.se 
0732-32 83 30

Liknande kundcase

Wimmerby Fönstersnickerier

Wimmerby Fönstersnickerier

Wimmerby Fönstersnickerier När allt stämmer överens i varje liten detalj med dina högt ställda förväntningar, då är det en normal leverans för Wimmerby Fönstersnickerier. De

Läs mer
Träningshuset Vimmerby

Träningshuset i Vimmerby

Fokus ska ligga på träning, inte taskigt nätverk Träningshuset i Vimmerby Centralt i Vimmerby finner du Träningshuset. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av träning och

Läs mer