mHospital – Digital doktor i Indien

Applikation - Digital doktor

Konceptet - mHospital

Har du en appidé som kan hjälpa människor? mHospital är en app som idag är live i Indien där användare har tillgång till digital sjukvård.

Detta innebär att kunden beskriver sitt problem genom appen, blir tilldelad en läkare & parterna kan därefter konversera med varandra genom videosamtal.

Lösningen

Grundmåletvar att skapa en enkel & tillgänglig app som kunde leverera säker kommunikation mellan patienter och läkare, där det även skulle kunna gå att koppla på apotekstjänster för merförsäljning efter besöket.

Vi såg därför till att bygga lösningen som en app för att alla deras potentiella kunder skulle kunna ansluta sig till tjänsten direkt igenom telefonen.

tekniken

Kunden ville dessutom utveckla i ett system som själv kunde konvertera till iOS och Android, för att undvika dubbelarbete. Då bolaget dessutom var i startgroparna var det viktigt att föreslå en lösning som möjliggjorde att de snabbt kunde komma igång och använda applikationen. Därför valde vi att göra en webapplikation med hjälp av Cordova, som stödjer lösningar för samtliga plattformar, med en och samma kod. Det blir därför både lättare och smidigare att utöka funktionalitet, utan att behöva göra arbetet mot flera olika plattformar.

Du kan läsa mer om projektet på kundens hemsida:
https://www.mhospitals.com/

mHospital - Digital doktor i Indien

Resultatet

Nedan listas några av fördelarna med appen mHospital

  • Direkt kommunikation mellan patienter och läkare
  • Kopplingar mot apotek som möjliggör merförsäljning och ett fullständigt kundflöde
  • Effektivt ramverk som stödjer skalbarhet och utökad funktionalitet utan att behöva anpassa till specifika plattformar
Hur kan vi hjälpa er?

Liknar detta projekt något som du behöver hjälp med?

Eller har du någon annan idé som du vill ha hjälp med att förverkliga? Skriv en kommentar i fältet, eller hör av dig till Martin Kristing för att boka in en timmes kostnadsfri rådgivning hos oss.
martin.kristing@ucsit.se 
0732-32 83 30

Liknande kundcase

Wimmerby Fönstersnickerier

Wimmerby Fönstersnickerier

Wimmerby Fönstersnickerier När allt stämmer överens i varje liten detalj med dina högt ställda förväntningar, då är det en normal leverans för Wimmerby Fönstersnickerier. De

Läs mer
Träningshuset Vimmerby

Träningshuset i Vimmerby

Fokus ska ligga på träning, inte taskigt nätverk Träningshuset i Vimmerby Centralt i Vimmerby finner du Träningshuset. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av träning och

Läs mer