FR2000 Certifiering

Struktur och tydlighet med oss som IT-partner

UCS IT Solutions innehar FR2000 Certifiering

Grattis till oss på UCS IT Solutions, som i juni 2021 fått vår FR2000 Certifiering. Denna certifiering är ett bevis på vi på UCS IT Solutions innehar en tydlig struktur, kontroll samt systematik i vårt arbete med kvalitet, miljö, arbetsmiljö och brandskydd.

VAD ÄR FR2000 Certifiering?

Ledningssystemet FR2000 innehåller krav på struktur, tydlighet och förbättringsarbete i en verksamhet. En certifiering i FR2000 är ett bevis på att företaget uppfyller krav på mål och handlingsplaner, policies, ledningens genomgång,  marknad och försäljning, inköp, produktion/tillverkning, leverans, internrevision, avvikelsehantering… med mera. 

En FR2000 Certifiering är likvärdig med ISO-standarder som kan krävas vid exempelvis en upphandling.

Varför fr2000 certifiering?

De två främsta anledningarna till att företag certifieras enligt FR2000 handlar om kundkrav och/eller strävan efter att få en tydlig och strukturerad organisation.

Kundkrav på uppvisat FR2000 certifikat är vanligt förekommande vid upphandlingar. I samband med Lagen om offentlig upphandling är ett certifikat ett måste. Då FR2000 är likvärdigt med ISO-standarder är en certifiering i FR2000 ett legitimt val för verksamheter som behöver ett ledningssystem.

En certifiering i FR2000 lämpar sig även för företag som önskar struktur, förbättring och tydlighet i organisationen. Certifieringsarbetet är en process som ställer krav på att styrdokument finns framtagna och arbetsprocesser beskrivna och dokumenterade. 

Söker du en IT-partner med FR2000 Certifiering?
Välkommen att kontakta oss.

fr2000 certifiering ucs it solutons

UCS IT Solutions är FR2000 Certifierade

Sedan juni 2021 är vi på UCS IT Solutions certifierade. Tack alla våra engagerade medarbetare, Axintor för stöttning samt Qvalify för revision. Kraven i FR2000 hjälper oss som företag att hitta systematiska och verkningsfulla lösningar.

Hur kan vi hjälpa er?

Kom i kontakt

Vill du kontakta oss? Du kan välja att ringa 013 -36 92 00, fylla i kontaktformuläret till höger eller gå till vår kontaktsida där all info finns.

Senaste nyheter

Andra nyheter och inlägg

En kvinna sitter på en bänk och arbetar fokuserat med dator och anteckningsblock i knät
Blogg

SSP – Portalen för dig som kund

Vi hjälper dig att lösa ditt problem Vad är en självbetjäningsportal? En självbetjäningsportal (kundportal) fungerar som en resurs och en utgångspunkt för kunder som önskar

Läs mer
fr2000 certifiering ucs it solutons
Nyheter

FR2000 Certifiering

Struktur och tydlighet med oss som IT-partner UCS IT Solutions innehar FR2000 Certifiering Grattis till oss på UCS IT Solutions, som i juni 2021 fått

Läs mer