Creanova – Övergång till Always on VPN

Modernisering av lokalt Nätverk

Om Creanova

Saknar du lösning för fjärråtkomst till organisationens nätverk och resurser?

Creanova AB startade sin verksamhet våren 1998. Deras specialområde är att projektera avancerade energilösningar för större fastigheter. Creanova har också deltagit i ett antal stora projekt där alla discipliner projekterat fullt ut i 3D. Affärsidén är att skapa miljö- och energieffektiva lösningar för framtidens inomhusklimat och energiförsörjning med hjälp av senaste IT-teknologin, i samverkan med deras kunder.

Målsättning

Utveckla nya och underhålla befintliga kundrelationer som attraheras av deras kreativa tekniska lösningar. Hållbar utveckling skall vara ett centralt ord i allt Creanova tar sig an och vill verka för en globalt minskad energiförbrukning med innovativa lösningar. Kompetensnivån hos Creanova ska vara högre än hos deras konkurrenter och medarbetare ska arbeta i en miljö som främjar deras kompetensutveckling.

Vad var behovet?

Creanova upplevde bekymmer med den uppkoppling de idag hade med Microsoft Direct Acces, en form av VPN-anslutning. De skickade då in ett önskemål om förändring till vår support.

Effekten

UCS IT Solutions kollade då efter en effektivare lösning i form av Micorosoft uppgradering av Direct Access, nämligen Always on VPN. Vi hjälpte sedan Creanova att gå över till Always on VPN. Efter genomförande blev kunden väldigt nöjd och har nu en VPN-uppkoppling som fungerar stabilt och en betydligt bättre hastighet än tidigare. Alla företag som har personal som jobbar hemma är i behov av en säker och fungerande VPN-uppkoppling. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med VPN eller är i behov av en ny lösning kan du alltid vända dig till oss!

Always on VPN - Creanova

Resultatet

Vi undersökte vad som kunde vara en effektivare lösning för att förbättra deras uppkoppling och landade i att det som passade bäst var Always on VPN. Vi hjälpte Creanova att gå över vilket ledde till: 

  • En stabil VPN-uppkoppling.

  • Bättre hastighet än tidigare.

  • Mer flexibelt och enklare att arbeta hemifrån.
Hur kan vi hjälpa er?

Liknar detta projekt något som du behöver hjälp med?

Eller har du någon annan idé som du vill ha hjälp med att förverkliga? Skriv en kommentar i fältet, eller hör av dig till Martin Kristing för att boka in en timmes kostnadsfri rådgivning hos oss.
eric.fernstrom@ucsit.se

0708-13 97 35

Liknande kundcase

Wimmerby Fönstersnickerier

Wimmerby Fönstersnickerier

Wimmerby Fönstersnickerier När allt stämmer överens i varje liten detalj med dina högt ställda förväntningar, då är det en normal leverans för Wimmerby Fönstersnickerier. De

Läs mer
Träningshuset Vimmerby

Träningshuset i Vimmerby

Fokus ska ligga på träning, inte taskigt nätverk Träningshuset i Vimmerby Centralt i Vimmerby finner du Träningshuset. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av träning och

Läs mer